O-KULLEN: 4½ dygn.

Tänk att små "trollungar" kan växa så fort!!!
Redan vid 4½ dygn har de näst intill fördubblat sin vikt, så här gäller det att hela tiden ha koll på att de olikfärgade banden som de har runt halsen inte blir för trånga: Trots att vi verkligen tar till ordentligt varje gång så har valparna idag fått nya band för tredje gången!!! Men kanske är det inte så konstigt eftersom Doris har så mycket mjölk att det ........

              
I helgen lämnade tyvärr två små killar oss och sina syskon, men de åtta valparna som finns kvar här hos oss är JÄTTEPIGGA, äter, sover, äter för att sova igen för att än en gång äta!!!

Det kommer inte att dröja mer än ett par dagar tills vi uppdaterar BLOGGEN med nya bilder av "Trollungarna" och hur det har gått för Doris tidigare valpar = Som vi är mer än stolta över att ha fött upp!!!


Kommentarer
Postat av: Helena Johansson

Tråkigt med pojkarna...men det finns ju fortfarande några kvar:-) de bästa hoppas jag:-)) Längtar efter fler bilder:-))))

KRAM!!

2010-02-01 @ 18:43:18
URL: http://www.jaquilines.se
Postat av: Emma

Hej Margret, vad tråkigt med grabbarna. Längtar så efter att få se nya bilder. Kram Emma

2010-02-01 @ 21:08:44
Postat av: Tanja

Nej, nej, nej. Stackars Doris. Finns det något värre än att se sina bebisar lämna jordelivet? Hoppas nu att dom andra 8 kommer att bli starka och stora så det förblir en stor kull.

Jag ser fram emot söta bilder om någon dag.

Björnkramar från Doris stora beundrare och 2 av hennes tidigare pojkar

2010-02-02 @ 17:04:07
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0