VI VILL DELA MED OSS AV NÅGRA AV DE JULKORT SOM VI HAR FÅTT:

Julhälsningar som vi har fått från andra uppfödare av Gordonsetter.


Triseter Kennels, Australien


Kennel Yukki Hill, Ryssland


Kennel Double Dream Lovesett, Ryssland


Kennel Groovin, Finland


Moonset Kennel, Finland


Kennel Jaquiline´s, Sverige


Kennel GlavaRis, Sverige


Sansetters Kennel, Sverige


Sunny Prides Kennel, Sverige

Vi vill passa på att tacka för alla "privata" Julhälsningar vi har fått från våra "valpköpare", TACK!!!GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


DORIS: Följ med Mig på Min resa = LÖP - "Svarta TROLLUNGAR".

Jag (Doris) har fått förtroendet att själv berättta hur jag mår efter Min resa till Tyskland!

LÖP:
Redan i slutet av Augusti började matte med att komma in med en vit trasa både när jag fick mitt morgon- och kvällsmål = Tur att jag alltid är hungrig, annars hade jag nog matstrejkat.
På kvällen den 13:e November BLEV matte´s vita trasa lite röd!!! Har ni inte sett en uppjagad "matte" = inget jag vill att någon annan (dog) skall behöva uppleva = Vita trasan kom fram, inte bara en gång utan ytterligare ett flertal gåger innan hon troligtvis inte orkade att torka mig i rumpan mer. 

PARNING
:
Efter nästan arton (18) timmar i bilen, fast då har jag räknad med en hel del rökpauser (hoppas ingen tror att jag röker) men jag fick ju komma ut och sträcka på benen många, många gånger. Sedan skulle det ätas och då var det på lika villkor, höll nästan på att glömma att matte och husse sov ett par timmar också (jag sov näst intill hela tiden). Men fy sjutton vad det var skönt att få sträcka på benen när vi äntligen kom fram till min nye pojkvän = "Mr Marlon"!!!
JAG BLEV KÄR VID FÖRSTA ÖGONKASTET, det bara sa: KLICK = En kille som verkligen föll mig i smaken!!!Tyvärr märkte jag ganska snart att han bara var en tonåring och inte hade en aning om att äldre damer iaf vill ha ett litet förspel, men det blev han rätt snart varse. När han tänkte på mig i några sekunder så stog jag som en staty = Parning på 17 minuter.
Vi bestämde träff dagen efter också men först skulle jag till veterinären som stoppade i mig ett par tabletter (matte har berättat att det var avmaskningstab. som jag måste få eftersom jag är i Tyskland). Andra dagen var min polkvän lite mer försiktig men jag fick iaf tala för honom att han skulle uppvakta mig lite först = Parning på 25 minuter.
Tidigt den 27:e november skulle vi åka hemåt, men först fick jag träffa "mannen i mitt liv" redan kl. 8,00 på morgonen, jag har verkligen blivit kär. Så fort jag bara såg honom blev jag som förstelnad, kunde helt enkelt inte röra mig ur fläcken = Parning på 25 minuter

DRÄKTIGHET:
Första veckan: 
En vecka efter det att jag kom hem från Tyskland fick jag näst intill "spader" när småtjejerna inte kunde sluta att busa. Det var inte det vardagliga buset som de gör varje dag, eller kanske jag överagerade eftersom jag nu behöver ta det lugnt.
 
Tredje veckan: Jag är fortfarande "svullen" vilket matte tycker är jättebra = Jag förstår inte varför det är bra att jag är lite svullen "det vill ju hon absolut inte vara om jag har förstått henne rätt"?
Mina spenar är redan lite "rosa" till färgen = Jättebra enligt matte!

Femte  veckan: Helt plötsligt i sl. av femte veckan fick matte för sig att jag skulle gå ut med ett koppel runt halsen när jag bara skulle kissa lite = DRÄKTIGHETSFLYTNING som visar att jag till 100% är dräktig, nästa gång så skulle matte ha med husse ut och visa = Ingen flytning. Men nästa dag visar jag än en gång upp att jag är dräktig med en  typisk flytning som bara dräktiga tikar får = En slempropp som skall skydda livmoderns innehåll mot bl a bakterieangrepp.

Sjätte veckan: Allt är lugnt men att min mage bara växer och växer = 10 cm på en vecka!!!

Sjunde veckan: Matte är lyrisk och jag är besviken!!!
Matte blir helt lyrisk när hon håller handen på min mage och känner "min små"  buffar i handen på henne, men tänker hon på mig som känner dessa BUFFAR hela tiden? 
Hur sjutton tänkte matte och husse när det la in ett klinkergolv i köket och inte nog med det: Det är varmt också.
Hade jag fått bestämma så hade det varit en riktigt kall heltäcknings-matta: Tänk er bara in i min situation, min tunga kropp gör att alla fya benen bara gliiiiiider åt olika håll när jag försöker lägga mig och när jag har glidit färdigt så är golvet varmt :-( 

Åttonde veckan: Dagarna bara går och jag vilar mest hela tiden.

Nionde veckan: Matte har börjat tempa mig =
24/1 = 38,1
25/1 = 38,3
26/1 = 37,1  Antagligen behöver jag inte vänta så länge till = matte gissar på att mina "trollungar" kommer imorgon (kväll - natt). Vi får väl se om hon har rätt???
27/1 = Tänk att matte alltid skall ha rätt :-) Mellan 16,12 - 19,37 födde jag 10 "trollungar" 6 pojkar och 4 flickor, så nu skall jag bara vila upp mig ett par dygn innan jag är på G igen!!!!!!!!!!!

PS: Matte har lovat att jag skall få visa upp mina underverk här på bloggen imorgon, så titta gärna in igen!

RSS 2.0