AVTAL

Matte och jag (Agnes) har gjort ett avtal om att hon får använda min Blogg när hon vill uppdatera inofficiella utställnings-resultat och ev. några resultat som mina emigrerade syskon har tagit. Resultat som resultat, jag tycker att husse och jag gör precis samma saker oavsett vad det är för typ av utställning.

PS: Det är ingen mer än matte och jag som kommer att få veta hur många köttbullar det gick åt för att jag skulle ge med mig för att matte skulle få använda MIN BLOGG.
//Agnes


DET GÖR ONT!


Akta er, det här är ingen pipleksak!

Jag ÄLSKAR pipleksaker och jag tyckte att jag var jätteduktig som hade hittat en egen och den rörde på sig utan att jag skakade om den. Men AJ, det gjorde ont när jag försökte leka med den och vilken stor nos och hals jag fick.

Matte fick näst intill spader innan vi åkte till Läckeby Djursjukhus, jag blev kvar där i flera dagar med en konstig slang som droppade in något i mitt ben. Inte nog med att jag fick stanna kvar, jag skulle ta det lugnt i fyra veckor när jag kom hem (såg inte veterinären att jag är en setter?).
//Agnes

JAG OCH MIN BROR ÄR VINNARE!!!

 
  Både jag och min bror "Atlas" fick så här fina Diplom i Stockholm!!!

Den 16:e december 2007 var jag och min bror i Stockholm på en stor utställning och i fortsättningen vill jag att matte och husse skall kalla mig: NordJV-07 Vidjoels Marilyn Monroe istället för Agnes. Samma sak gäller min bror Atlas som nu heter: NordJV-07 Vidjoels Marlon Brando.


ASTRID har också FÖRÄLDRAR

         
Astrids pappa =                                      och mamma =
AUCH Triseter Ebonie Yarra "Yarra"         Goango Black Afrodite "Hani"

Inte för att jag vet så där mycket om "blommor och bin" men jag vet i alla fall att min mamma var i Finland och träffade min pappa för att jag skulle bli till.

Jag förstår inte hur Astrids pappa fick plats i ett jättelitet plaströr i en termos när han flög från Australien till Finland.

DAGS ATT TA FARVÄL

image12
Anne och lilla Astrid säger "hejdå och vi ses snart igen"  på färjeterminalen i Åbo.

Den 15:e september 2007 var en jättestor dag för lilla Astrid för då skulle hon åka från sin uppfödare Anne Hentunen och föja med Kalle och Johanna till sitt nya hem här hos oss i Lessebo.

Är det någon mer än jag (Agnes) som har noterat att matte försöker ta över min blogg?

ASTRID BARA VÄXER OCH VÄXER

Här är några bilder på Astrid när hon var liten och fortfarande bodde i Finland:   

image8
Astrid när hon bara var 4 veckor.

image9
Här är hon 5½ vecka och börjar nästan se ut som en Gordonsetter.

image11
Vid 8 veckors ålder är hon nästan klar att åka till oss i Sverige.

MIN BÄSTA KOMPIS = ASTRID

När jag var 10 månader fick jag en kompis. Hon heter egentligen Goango Black Cha Cha men matte skriker  ASTRIIID  jättehögt när hon vill att hon skall komma in för hon lyssnar inte alltid på matte, men jag vet att det beror bara på att Astrid har lite svårt med det svenska språket.

image7
Astrid har också varit jätteliten.

Astrid kommer från ett land som heter Finland och har 3 syskon, hon har berättat att en av hennes systrar bor i Spanien. Vilken tur att hennes uppfödare inte skickade Astrid dit för då hade jag ju aldrig fått träffa henne.


RSS 2.0