DKK:s INT. HUNDEUDSTILLING "KPHV-09" = 20/9-2009

För första gången skulle vi åka till Köpenhamn och ställa både Atlas och Astrid på KPH-Vinnare. Visst känns det lite konstigt att vi inte tidigade har besökt denna utställning som anordnas varje år då vi inte har mer än ca 23 mil till Danmarks huvudstad.

Vi skulle lyxa till det med en hotell-övernattning på:


Scandic i Glostrup.

Vi förstod ganska snart efter vår ankomst till hotellet att vi inte skulle vara de enda gästerna, 2 bussar med domare, ringsekreterare och ansvariga för utställningen skulle också övernatta på "vårt" hotell!
 
Vi fick bl.a. tillfälle att träffa en domare som vi har ställt för i Hässleholm = Svend Lövenkjaer, det var inte jag som kände igen honom utan han kände igen oss!  Svend var mer än jättetrevlig "privat". 


"Atlas" NORDJV-07 Vidjoels Marlon Brando

            
                                                  
                                                   "Astrid" NORDJV-08 Goango Black Cha Cha

Både Atlas och Astrid fick samma resultat: 1 Ökl, Exellent, 1 Ökk, 2 Bhkl resp. Btkl med Res-CACIB.
Tänk att vara så nära att ta ytterligare en titel men..., bästa hane och tik har ju redan tidigare bevisat att de är mer än bra och med tanke på att Atlas inte är tre år än och att Astrid precis har fyllt två så är det bara att ta nya tag för att erövra titeln: KPHV!!!

Astrids kritik = Excellent type, very nice head, excellent body proportions, very good topline, could be better angulated in front, very good movement.

Dömde gjorde: Adrian Landarte från Uruguay.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0